Η Εταιρεία


ELIKON Graphic Arts: μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα που δραστηριοποιείται στον τομέα των επαγγελματικών εκτυπώσεων και της χάρτινης συσκευασίας. Μετρά πλήθος ετών επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, ενώ αξιοποιώντας πλήρως καινοτόμες τεχνολογίες, παρέχει με συνέπεια υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις της αγοράς που δραστηριοποιείται.

H Εταιρική μας παρουσίαση Εταιρική Κοινωνική ΕυθύνηΠεριβαλλοντική Πολιτική      Κώδικας Δεοντολογίας  Πολιτική Παραπόνων πελατών   
 
  
 
Στόχος μας είναι να παρέχουμε συνεχώς, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με συνέπεια, σεβόμενοι τις ανάγκες και τους χρόνους ενός εξαιρετικά απαιτητικού πελατολογίου.
 
Όραμά μας είναι να εδραιωθεί το όνομα της ELIKON - Graphic Arts ως το σημείο αναφοράς στον τομέα της σύγχρονης τυπογραφίας στην ευρύτερη αγορά.
 
Οι αρχές που διέπουν την εταιρική μας ταυτότητα συνοψίζονται στις λέξεις “Ποιότητα, καινοτομία, ευελιξία, συνέπεια
 
   
 
 
 
           
 
 
 
 
 
 
 

  

Οι άνθρωποι

Το προσωπικό μας αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιό μας. Νέοι επαγγελματίες επιλεγμένοι με τα πιο αυστηρά κριτήρια, διακρίνονται για την γνώση, την εμπειρία, την κατάρτιση και το πάθος για το αντικείμενο που ασχολούνται.

Οι εγκαταστάσεις

Σε μία έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων, στην καρδιά της Αθήνας, στην βιομηχανική ζώνη του Ταύρου, έχουμε δημιουργήσει μία πρότυπο βιομηχανική μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής, πλήρως εξοπλισμένη με βάση τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες.

RECYCLE ELIKON

Περιβαλλοντική Συνείδηση

Ακολουθούμε όλες τις νόρμες των αρχών περιβαλλοντικής συνείδησης. Τα υλικά και οι διαδικασίες μας διασφαλίζουν την προστασία του περιβάλλοντος, η οποία αποτελεί μία ακόμα από τις βασικές αρχές μας.

tuv

 Πιστοποίηση Ποιότητας ISO

Όλες οι διαδικασίες παραγωγής και λειτουργίας είναι εναρμονισμένες κατά EN ISO 9001:2015 από την TUV Austria, ένα από τα πιο αυστηρά πρότυπα λειτουργίας, αποτελώντας εγγύηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων μας.

FSC GR

Πιστοποίηση FSC

Η Elikon Graphic Arts έλαβε πιστοποίηση FSC® το 2015.
Αυτή η πιστοποίηση μας τοποθετεί στον παγκόσμιο όμιλο εταιρειών που βοηθούν στη φροντίδα των δασών για τις μελλοντικές γενιές και στη φροντίδα των ανθρώπων και της άγριας ζωής που αποκαλούν αυτά τα δάση σπίτι.
Τέλος, η πιστοποίηση αυτή μας επιτρέπει να
παράγουμε FSC® πιστοποιημένα προϊόντα.

 

 
Από την εκτύπωση έως την παράδοση, από την σύλληψη έως την εφαρμογή, από το Α έως το Ω, πλήρης γκάμα υπηρεσιών γραφικών τεχνών.

Offset Εκτυπώσεις
Digital Εκτυπώσεις
Εκτύπωση & Κοπή Άκαμπτων Υλικών
Tailor Made Eκτυπωτικές Eφαρμογές
Δημιουργικό
Βιβλιοδετείο
Μεταφορά

Πελατολόγιο