Συστήματα Προβολής - Roll Up
Συστήματα Προβολής

Τα έτοιμα συστήματα προβολής και τα διαφημιστικά banners αποτελούν μία από τις πλέον βολικές λύσεις για την προβολή της εταιρείας ή του brand σας, ιδιαίτερα σε εκθέσεις και events, αλλά και λοιπές περιπτώσεις όπου απαιτείται εύκολη μεταφορά και επαναλαμβανόμενη χρήση. Σε αυτά τα συστήματα η εκτύπωση γίνεται κατά παραγγελία και μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα, παρέχοντας έτσι ένα κομψό προϊόν προβολής σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. 

Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές επιλεγμένους με τα πιο αυστηρά κριτήρια. Η ποιότητα της εκτύπωσης μας, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των συστημάτων που προμηθευόμαστε δημιουργούν ιδανικές λύσεις για την εκάστοτε σύγχρονη ανάγκη σηματοποίησης και προβολής. 

Πλεονεκτήματα

  • Συνηθώς ελαφριές κατασκευές, εύκολες στην μεταφορά
  • Δυνατότητα για πολλαπλές χρήσεις
  • Δυνατότητα αντικατάστασης της εκτύπωσης όσες φορές επιθυμούμε
  • Ποικιλία προϊόντων και διαστάσεων
  • Ετοιμοπαράδοτα σε σύντομο χρόνο
  • Προσιτή και κομψή λύση

Βασικά Συστήματα Προβολής:

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα συστημάτων προβολής, με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από τα πλέον γνωστά και συνήθη συστήματα που χρησιμοποιούνται ευρέως:

Roll up Banners

Από τα πλέον αγαπημένα συστήματα προβολής. Αποτελείται από μηχανισμό – βάση στήριξης με κοντάρι που στηρίζει την εκτύπωση από πολυπροπυλένιο, η οποία τυλίγεται μέσα στο μηχανισμό. Είναι αρκετά ελαφρύ, παρέχεται με θήκη μεταφοράς και είναι διαθέσιμο σε διάφορες διαστάσεις με πιο συνηθισμένη την 85 x 200 cm. Επίσης διατίθενται και μηχανισμοί με έξτρα χαρακτηριστικά (μεταβαλλόμενο ύψος, διπλής όψης κλπ). Υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης της εκτύπωσης με χαμηλό κόστος.

Stand τύπου αράχνη (Spider Stands)

Ονομάζονται έτσι λόγω του σχήματος του σκελετού τους. Βγαίνουν σε διάφορες διαστάσεις και τύπους. Καμπυλωτές ή ευθύγραμμες, από ελαφρύ σκελετό, ευκολομεταφερόμενες με δική τους τροχήλατη θήκη η οποία σε κάποια μοντέλα μπορεί να χρησιμεύσει με ένδυση αυτοκόλλητου ως προωθητικό τραπέζι pop. Η εκτύπωση γίνεται σε pvc ειδικό για αράχνες και στηρίζεται στο σκελετό με σύστημα μαγνητών και clips. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα για προσθήκη φωτιστικών spot για ένα ολοκληρωμένο σύνολο εκθεσιακού περιπτέρου. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και τύπους.

U promo stands (Προωθητικά τραπέζια)

Πτυσσόμενα ελαφριά οικονομικά stands από πλαστικό, αποτελούμενα από τραπέζι στο οποίο προσαρμόζεται μετόπη, ενώ διαθέτει και εσωτερικό ράφι. Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε αυτοκόλλητο ή σε pvc με velcro για εύκολη εφαρμογή και αντικατάσταση. Χρησιμοποιούνται ως stand σε προωθητικές ενέργειες, ενώ η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση γίνονται εύκολα και γρήγορα.

Ρυθμιζόμενα – Τηλεσκοπικά - Σωληνωτά Πλαίσια (banners)

Ρυθμιζόμενα πλαίσια από ελαφρύ σκελετό (τύπου αράχνη), με εκτύπωση σε μουσαμά ο οποίος διαθέτει μανίκια στο πάνω και κάτω μέρος. Χάρη στο εύκολο set up και την δυνατότητα πολλών χρήσεων με αντικατάσταση της εκτύπωσης, αποτελούν πολύ καλή και προσιτή λύση.

Εντυποθήκες

Mεγάλη ποικιλία από έτοιμες εντυποθήκες, επιτραπέζιες ή επιδαπέδιες, από υλικά όπως plexi, πλαστικό, αλουμίνιο, mdf μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε σύγχρονη ανάγκη προβολής των εντύπων σας.

A boards - stands

Εύκολα και ανθεκτικά στη χρήση τους, πρόκειται για stands αυτοστήρικτα σε σχήμα A , τα οποία επιτρέπουν την τοποθέτηση εκτύπωσης και από τις δύο πλευρές με σύστημα snapframe, ιδανικά για προωθητικές ενέργειες σε καταστήματα.

Αυτοστήρικτα banners

Βanners με σκελετό αράχνης, πολύ ελαφριά. Η εκτύπωση γίνεται σε μουσαμά και στηρίζεται με μποντούζια και γάντζους.

Σημαίες / Stands με βάσεις νερού (flying banners)

Stands ή σημαίες σε διάφορες διαστάσεις, συστήματα αυτοστήρικτα με βάσεις νερού, που διασφαλίζουν την σταθερότητα, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Πελατολόγιο